You are here

Beer Event Brouwersatelier

De ketels en bijhorende materialen van 'het Brouwersatelier' zijn zo in te laden in de kofferbak van een auto. Wij beschikken over een eigen installatie van 100 liter voor het brouwen van onze proefbrouwsels. Maar de uiteindelijke bieren van de Relatiebrouwer die bestemd zijn voor de markt stromen officieel uit de kraan van andermans brouwerij (gypsy brewing). Lees : brouwen losgerukt uit de vaste omgeving , fungeren als catalysator voor de bierdiversiteit en promotie van streekprodukten en de regio.

Een gevolg hiervan is dat wij geen grote groepen kunnen ontvangen voor een brouwerijbezoek. Lokatie en plaats spelen daarbij een beperkende factor.

Arrangement Bezoek een Brouwersatelier

Als alternatief bieden wij u een privé-degustatiebezoek aan op het adres waar de ingrediënten de eerste keer de ketels ontmoeten. Wat kan u verwachten : een tweetal uurtjes tussen het groen en in de zon waarbij u relaxed onze biertjes (waaronder telkens een verrassing) en een bierhapje proeft telkens met een woordje uitleg over het ontstaan van het recept, de ingrediënten en de partners waarmee wij samenwerken.

Waar en Wanneer
De Relatiebrouwer - Het Brouwersatelier
Neerstraat 173
9250 Waasmunster
M: +32 (0)498 288 820
www.relatiebrouwer.be
Untappd : de relatiebrouwer - het brouwersatelier
Facebook : de relatiebrouwer

De proefmomenten vinden normaliter plaats in juni, juli, augustus en september telkens in de buitenlucht, normaliter op zondag van 15.00 tem 17.00 uur. En dit enkel na reservatie en inschrijving via de coördinaten boven. Deelname komt op 5 euro per persoon, inclusief 1 degustatie & 1 hapje. Per bijkomende degustatie betaalt u 1 euro. Per event ontvangen wij maximaal 8 personen

Danland Theme adapted by 'De Relatiebrouwer'